El proper primer petó

El meu primer petó fou exquisit, amb gust de sal de mar i móres fresques.
Una explosió dels sentits; un sublim sobresalt, alliberador d’anhels, desigs i innocents espectatives.

Un vespre, tornant cap a casa després d’un llarg dia de platja, amb l’ànim obert i la joia desfermada pels jocs adolescents a pet d’ones, ella s’aturà en una ampla cantonada recolzant l’esquena a la rugosa paret del xamfrà i, diligent i mig vençuda, em mostrà experta el camí vers els seus llavis; guiant-me amb seguretat boca i mans per assaborir, ara i adés, cara, coll, cul i esquena.

Les meves mans maldestres, obrint-se pas entre paret i esquena, fruïren per primera vegada la dolça llibertat d’acariciar un cos, de recórrer amb parsimoniosa libido el desconegut físic d’una persona desitjada.

El meu primer petó fou feliç descoberta, excitant consecució.
Amb els llavis inflats i les mans extasiades, vaig arribar a casa (com d’altres vegades) amb un dubte i un convenciment rondant-me pel cap:
No sabia quan en podria tenir de nou la ocasió; però, si la propera vegada es tractava d’una altra noia, per força l’experiència havia de ser completament diferent.
Amb cada noia hi debia haver un especial primer petó.

Per sort i per desgràcia (ambdues coses) després de molt de temps, encara ara, sempre em trobo preguntant-me amb qui i com serà el proper primer petó…

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: El proper primer petó

 1. Sara diu:

  Et felicito pel bloc, l’acabo de descobrir, i m’agrada el que dius i com ho dius. Et continuaré llegint i opinant. Tindré feina a llegir-te. Sembles un noi molt sensible i observador. Per poder escriure, s’ha de ser observador i creatiu.

  A mi també m’agrada jugar amb les paraules i fer fotos.

  Jo també estic esperant el meu proper primer peto. I porto molt de temps esperant, i no em fa res esperar, continuaré esperant, fins que arribi la persona que em vulgui fer aquest peto i jo li vulgui donar.

  Estic d’acord amb tu, cada vegada que es canvia de persona, torna a ser com una primera vegada. I no solament, amb els petons, abraçades i carícies. Això succeeix amb tot, una mateixa activitat realitzada amb dues persones diferents, pot ser totalment diferent.

  Sara

 2. pm diu:

  sempre hi ha un abans i un després
  radera del primer petó que fas algú.

 3. Estic d’acord amb tu, cada vegada que es canvia de persona, torna a ser com una primera vegada. I no solament, amb els petons, abraçades i carícies. Això succeeix amb totwholesale nfl jerseys, una mateixa activitat realitzada amb dues persones diferents, pot ser totalment diferent.

Els comentaris estan tancats.